Terug

Volg Vandaag Inside

'Het is niet uitgesloten dat Ajax later toch Noppert haalt'

Ajax

23 aug 2024, 17:47

De kans is aanwezig dat Andries Noppert mogelijk toch nog de overstap maakt van sc Heerenveen naar Ajax. Dat geeft Valentijn Driessen aan in een video-item van De Telegraaf.

De ruildeal tussen Ajax en sc Heerenveen om de doelmannen Noppert en Gorter gaat niet door, omdat Gorter een overstap naar de Friezen niet ziet zitten. Noppert had zijn jawoord al gegeven aan de Amsterdammers en volgens Valentijn is het niet uitgesloten dat de doelman alsnog zijn transfer te pakken krijgt. "De ruil is afgeblazen, omdat Gorter niet naar Heerenveen wil", zegt de chef voetbal van De Telegraaf. "Die heeft een gesprek gehad met Van Persie en die had er geen goed gevoel bij."

"Wat ik mij heel erg goed kan voorstellen", vervolgt Valentijn. "Want die andere twee keepers die er nu zitten Van der Hart en Noppert, die hebben ook een gesprek gehad met Van Persie en die zei gewoon: 'Ja, ik ga het gewoon per wedstrijd bekijken'. En nu speelt Van der Hart en misschien speelt volgende week Noppert wel. En dat vinden keepers eigenlijk niet lekker. Je bent eigenlijk liever zeker van je tweede plaats, dan onzeker van je eerste plaats. Dat geeft natuurlijk veel meer druk op een keeper."

"Dus die ruildeal gaat niet door, maar het is niet uitgesloten dat Ajax eventueel later toch Noppert haalt", gaat Valentijn verder. "Louis van Gaal, adviseur van de RvC van Ajax zal die naam van Noppert wel ingebracht hebben, want die was wel weg van Noppert. Want die zette hem natuurlijk onder de lat op het WK. En die het niet verkeerd heeft gedaan", aldus Valentijn.

René van der Gijp sprak gisteravond bij Vandaag Inside zijn verbazing uit over de interesse van Ajax in Andries Noppert. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.