Terug

Volg Vandaag Inside

'Remko Pasveer (40) gaat contract bij Ajax verlengen'

Ajax

30 juni 2024, 21:30

Doelman Remko Pasveer verlengt zijn aflopende contract bij Ajax met één seizoen tot de zomer van 2025, zo meldt Ajax-watcher Mike Verweij op X. De 40-jarige sluitpost was het afgelopen seizoen derde doelman bij de Amsterdammers achter Diant Ramaj en Geronimo Rulli.

Pasveer verdedigde in zijn carrière onder andere het doel van Heracles Almelo, PSV en Vitesse waarna hij in 2021 de overstap maakte naar Amsterdam. Daar kwam de doelman tot dusver tot 50 duels en wist hierin 26 keer de nul te houden.

Onlangs werd Pablo Rosario in verband gebracht met een transfer naar Ajax. René van der Gijp reageerde in Vandaag Inside Oranje op het gerucht. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.