Terug

Volg Vandaag Inside

Farioli neemt Ajax onder handen: ‘Bedden op De Toekomst en gezamenlijk ontbijten’

Ajax

21 juni 2024, 10:02

Francesco Farioli en Alex Kroes hebben volgens berichtgeving van Het Parool verschillende maatregelen genomen om Ajax weer uit te laten groeien tot een topclub. De selectie zou hierdoor beter in balans moeten raken, en fitter en gretiger worden dan de afgelopen twee seizoenen.

Om weer uit te groeien tot een topclub zijn er onder meer bedden op De Toekomst geplaatst, waarop spelers verplicht moeten rusten tussen twee trainingen door. Daarnaast staan de bedden volgens de krant op een zaaltje, om het groepsgevoel te vergroten.

Er zou ook van spelers verwacht worden dat zij zich ’s ochtends op de club melden voor het gezamenlijke ontbijt en langer op de club blijven dan eerdere seizoenen gebruikelijk was. Daarnaast is de voertaal bij Ajax weer Engels, net als onder Ten Hag.

Farioli en Kroes zouden de afgelopen weken zelf al het goede voorbeeld hebben gegeven. Zo waren zij vroeg op de toekomst en gingen zij na tienen pas naar huis. "Dat is een totaal ander signaal dan trainer Maurice Steijn gaf, die tijdens de sportieve malaise op vrije dagen naar Ibiza vloog", aldus Het Parool.

Demy de Zeeuw vertelde onlangs in De Oranjezomer dat hij het wel leuk zou vinden om ooit nog iets te doen bij Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.