Terug

Volg Vandaag Inside

Van 't Schip bevestigt interesse van Ajax in Weghorst: 'Er zal wel iets gaan gebeuren'

Ajax

24 juni 2024, 10:39

John van 't Schip heeft bij Studio Fußball laten weten dat Ajax inderdaad interesse heeft in Wout Weghorst. De oud-trainer van de Amsterdammers denkt dat de Oranje-spits het nodige kan toevoegen in de Johan Cruijff ArenA. 

"Als je het bij het Nederlands elftal kan, zal hij het bij Ajax ook wel doen", reageerde Van 't Schip op de vraag van NOS-presentator Sjoerd van Ramshorst of Weghorst iets toe kan voegen aan het spel van Ajax. 

Verder wilde de gestopte trainer bij de Amsterdammers niets kwijt over de interesse in Weghorst. "Wat ik al zei: ik ben gestopt, op vakantie gegaan en ga me per 1 juli weer melden. Maar ik weet dat er over Wout gesproken is", vervolgde Van 't Schip. "We hebben ook Akpom (Chuba, red.) nog als spits. Het is een beetje teveel van het goede als je er drie hebt, dus er zal wel iets gaan gebeuren."

Van 't Schip keert over ruim een week keert terug bij Ajax, in een nieuwe rol als technisch adviseur. "Zoals het nu is ga ik in die rol. Dat is ook afgesproken. Maar mocht er echt iets komen wat de moeite waard is, dan is dat mogelijk", aldus Van 't Schip.

Wout Weghorst ging eerder op de persconferentie in aanloop naar het EK-duel met Oostenrijk niet in op de eventuele interesse van Ajax. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.