Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax treft FK Vojvodina in tweede voorronde Europa League

Ajax

19 juni 2024, 13:31

Ajax neemt het over ruim een maand in de tweede voorronde van de Europa League op tegen het Servische FK Vojvodina. De Amsterdammers spelen op 25 juli eerst thuis, een week later volgt de return.

Vojvodina is de Servische nummer 4 van afgelopen seizoen. De club verloor een maand geleden de bekerfinale van Rode Ster Belgrado, dat vorig seizoen meedeed aan de Champions League en ook weer landskampioen werd.

Ajax moet na de ontmoetingen met Vojvodina nog twee voorrondes doorstaan om het hoofdtoernooi te bereiken. Voor die rondes is nog niet geloot.

Ajax was veroordeeld tot de voorrondes van de Europa League door een matig vorig seizoen, waarin de club onder leiding van interim-trainer John van 't Schip als vijfde eindigde. Francesco Farioli is komend seizoen de trainer van de Amsterdammers.

Ajax gaat in voorbereiding op het begin van het seizoen van 15 tot en met 19 juli op trainingskamp op de Wageningse Berg. De Eredivisie begint in het weekend van 9, 10 en 11 augustus met voor Ajax een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Onlangs reageerde Valentijn Driessen in De Oranjezomer op de geruchten van een overstap van Wout Weghorst naar Ajax. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.