Terug

Volg Vandaag Inside

Jurriën Timber na ontmoeting met Francesco Farioli: 'Ajax zit goed met deze trainer'

Ajax

5 sep 2024, 19:16

Jurriën Timber was onlangs terug bij zijn oude club Ajax, waar de verdediger op zijn vrije dag een individuele training afwerkte bij de club. Timber ontmoette tevens Francesco Farioli, die inmiddels aan het roer staat bij de Amsterdammers: "Ajax zit goed met deze trainer," zei de Arsenal-verdediger tegenover het Algemeen Dagblad.

Timber ziet progressie bij zijn oude club: “Het was een puinhoop inderdaad, maar gelukkig gaat het nu weer beter. Dat vind ik echt. Ik zie wel een verschil met deze trainer. Meer balans ook. Ik hoor ook goede verhalen van Kenneth Taylor en Brian Brobbey en ben zelf een paar weken geleden ook langs geweest.”

De 23-jarige verdediger onderbouwt zijn mening over de nieuwe trainer die hij onlangs bij Ajax sprak: “Hoe ik overtuigd raakte? Ja, soms heb je dat in een gesprek. Door de dingen die hij zegt, waar hij over nadenkt, hoe hij overkomt. Dat zit ook in hoe ik de jongens over hem hoor praten en wat ik zelf zie tijdens wedstrijden. Dan denk ik: ja, het gaat weer de goede kant op met mijn club."

Valentijn Driessen uitte onlangs bij Vandaag Inside kritiek op de "babbelzieke" Farioli: "Hij heeft geen idee wat Ajax-voetbal is!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.