Terug

Volg Vandaag Inside

Hans Kraay jr. onder de indruk van Ajacied: 'Ik denk dat hij een sensatie kan worden dit seizoen'

Ajax

12 aug 2024, 10:13

Hans Kraay jr. heeft zich in gesprek met Voetbal International lovend uitgelaten over Ajax-buitenspeler Mika Godts: "Ik denk dat hij een sensatie kan worden dit seizoen."

Hans begint over Godts: "Hij was al mijn parel in de Keuken Kampioen Divisie, daar had-ie al een paar keer per wedstrijd van die ondeugende aannametjes en dat niveau trekt hij nu door in de Eredivisie. Godts is rechtsbenig, maar ik zie ‘m ook buitenomgaan en met links voorgeven. Heerlijk, zo’n buitenspeler met een actie die recht op je afkomt."

De directe tegenstander van Godts tegen sc Heerenveen was Denzel Hall. Daarover zegt Hans: "Ik weet ook wel dat dit niet de beste verdediger is in de Eredivisie. Oké, we moeten inderdaad voorzichtig zijn, want hij zal ongetwijfeld wel een paar krokettenwedstrijden gaan spelen, maar toch hé, tóch denk ik dat hij een sensatie kan worden dit seizoen."

Hij besluit: "Alles aan Mika Godts is mooi. Kan Carlos Forbs niet aan tippen. Die is sneller dan het geluid, maar ik denk dat als er een mooi bod komt van Wolverhampton Wanderers, Ajax hem net zo snel zal verkopen."

In Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, gaf Valentijn Driessen onlangs zijn mening over Francesco Farioli. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.