Terug

Volg Vandaag Inside

Farioli geïrriteerd over uitgelekte opstelling Ajax: 'Dit is een schande'

Ajax

11 aug 2024, 21:46

Francesco Farioli is er absoluut niet blij mee dat de opstelling van Ajax voor het thuisduel met Heerenveen (1-0) al was uitgelekt richting de media. Een dag voor het duel was al duidelijk welke spelers in de basis zouden staan.

Farioli koos tegen Heerenveen voor zes andere spelers in de basis dan in het Europa League-duel met Panathinaikos van afgelopen donderdag. Dat ESPN dit zaterdag al naar buiten kon brengen door bronnen binnen Ajax, wekte verbazing bij de trainer. "Dit is een schande. De mensen die door de club betaald worden, zouden ook van de club moeten houden. Dit soort dingen helpen het proces niet, maar het is een onderdeel van de weg die we afleggen."

Het is niet de eerste keer dat er gevoelige informatie via de media naar buiten komt bij Ajax. "Dat gebeurde ook al tijdens mijn onderhandelingen en nu gebeurt het opnieuw", vervolgt Farioli. "Dit is wel iets waar we intern natuurlijk naar moeten kijken."

Valentijn Driessen liet zich in een nieuwe Koffie met Valentijn, een online rubriek van Vandaag Inside, kritisch uit over Ajax-trainer Francesco Farioli: "Daar word je als speler gek van!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.