Terug

Volg Vandaag Inside

Brobbey hekelt Van Basten: 'Hij praat veel over Ajax, maar dat helpt de club niet'

Ajax

6 juni 2024, 10:47

Brian Brobbey is van mening dat Marco van Basten Ajax niet verder helpt met zijn meningen over de Amsterdamse club. Dat vertelt de Ajax-spits in gesprek met Ajax Life.

Brobbey krijgt de vraag of hij de meningen van Van Basten serieus neemt, waarop de spits reageert: “Hij praat veel over de club, maar dat helpt de club niet. Ik zie hem hier ook niet.”

San Marco sprak zich onlangs bij Rondo negatief uit over de keuze om Francesco Farioli aan te stellen als nieuwe trainer bij de Amsterdammers: “Ik ben niet op de hoogte, ik ken de man niet”. Een opmerking die bij Brobbey in het verkeerde keelgat schoot: "Laatst ging het over de nieuwe trainer. Haalt Ajax een trainer die ik niet ken, zei hij. Dus? Serieus man..."

Chris Woerts sprak zich onlangs in De Oranjezomer uit over de vriendin van Ajax-trainer Farioli: "Die is wel een weekje ruzie waard!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto Marco van Basten: PRO SHOTS / Stanley Gontha

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.