Terug

Volg Vandaag Inside

Jeugdjournaal noemt Ajax niet bij 'beste clubs van het land'

Ajax

5 juni 2024, 10:18

In een item van het NOS Jeugdjournaal over de promotie van NAC Breda werd Ajax deze week niet genoemd bij "de beste clubs van het land."

In de voice-over is te horen: "Want hun club (NAC Breda, red.) gaat na vijf jaar voetballen in de Eerste Divisie nu naar de Eredivisie. Dat is het hoogste niveau in Nederland. En dan mogen ze dus spelen tegen de beste clubs van het land, zoals PSV, Feyenoord en FC Twente."

PSV, Feyenoord en FC Twente eindigden afgelopen seizoen in de top 3 van de Eredivisie. Ajax eindigde op de vijfde plaats.

Chris Woerts zag onlangs bij De Oranjezomer de nieuwe vriendin van de nieuwe Ajax-trainer Francesco Farioli: "Die is wel een weekje ruzie waard!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.