Terug

Volg Vandaag Inside

Ajax bevestigt vertrek en transfersom van Francisco Conceição

Ajax

5 juni 2024, 19:27

Ajax en FC Porto zijn het eens geworden over de permanente transfer van Francisco Conceição. Dat bevestigt Ajax woensdagavond via de clubkanalen.

Ajax nam Conceição in 2022 voor zo'n 5 miljoen euro over van FC Porto. De aanvaller werd het afgelopen seizoen al door de Portugese club gehuurd, waarbij een optie tot koop was opgenomen. Deze optie is gelicht, waardoor de transfer nu definitief is. De Amsterdammers kwamen met de Portugezen overeen voor een transfersom van 10,5 miljoen euro.

Conceição speelde in totaal 28 wedstrijden voor de Amsterdammers, waarin hij één keer scoorde.

Chris Woerts sprak zich onlangs in De Oranjezomer uit over de vriendin van Ajax-trainer Farioli: "Die is wel een weekje ruzie waard!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.