Terug

Volg Vandaag Inside

Verstappen heeft geen boodschap aan critici: 'Ze kunnen allemaal opflikkeren!'

Formule 1

21 juli 2024, 20:02

Max Verstappen vertelt in gesprek met GPblog dat hij geen boodschap heeft aan de critici die vinden dat hij zich minder fel uit moest laten over zijn eigen team tijdens de Grand Prix van Hongarije.

Verstappen beleefde zondag een frustrerende race, waarin hij het niet eens was met de strategie van Red Bull. Hierdoor maakte de coureur zijn frustraties duidelijk via de boardradio, waarop de nodige boze berichten te horen waren. Verstappen had daardoor ook constant woordenwisselingen met race-engineer Gianpiero Lambiase.

Na afloop van de race had Verstappen geen boodschap aan de critici die zeiden dat hij zich minder fel kon uitlaten over zijn eigen team. "Ze kunnen allemaal opflikkeren", begint de coureur. "Natuurlijk ben ik geïrriteerd, maar ik ben vaker geïrriteerd geweest. Soms druk je op de radio om je mening te geven en dat heb ik vandaag gedaan."

Verstappen moest zondag genoegen nemen met een vijfde plaats tijdens de Grand Prix van Hongarije.

Sander de Kramer vertelde vorige week in De Oranjezomer dat hij bezit is van een band van Max Verstappen: "Waarmee hij in 2021 kampioen is geworden!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.