Terug

Volg Vandaag Inside

Ongemakkelijk: Opmerking van Lewis Hamilton valt helemaal verkeerd bij Lando Norris

Formule 1

22 juli 2024, 08:41

Een ongemakkelijke moment in de cool down room, zondag na afloop van de Grand Prix van Hongarije. Lewis Hamilton, die op het circuit van de Hungaroring alleen Lando Norris (P2) en Oscar Piastri (P1) voor zich moest laten, complimenteerde de twee McLarens over hun snelheid, maar dat viel helemaal verkeerd bij Norris.

“Pfoe, jullie zijn snel…”, zei Hamilton. “Ja, nou, jij had zeven jaar geleden een snelle auto”, reageerde Norris. “Jij had een snelle auto, daar heb je alles uitgehaald, nu is het aan ons.” Hamilton leek verrast door de reactie van Norris. “Ik klaagde niet, ik complimenteerde jullie enkel met jullie auto…”

Verstappen

Het was in Hongarije niet de wedstrijd van Max Verstappen. De regerend wereldkampioen eindigde als vijfde na een aanrijding in de slotfase met Hamilton. "Alles ging fout", mopperde Verstappen na afloop bij Viaplay. "De strategie was gewoon slecht. We weten hoe moeilijk het is om hier in te halen. Dat heb ik alleen maar moeten doen. Ik heb proberen te vechten, maar daarmee zo veel tijd verloren."

René van der Gijp liet zich onlangs lovend uit over Max Verstappen: "Wij hebben misschien de beste coureur aller tijden in ons midden!". Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.