Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Turkse fans verstoren nachtrust Oranje met vuurwerk bij het spelershotel

EK voetbal

6 juli 2024, 13:00

Turkse fans probeerden de spelers van Nederlands elftal vrijdagnacht uit hun slaap te houden. Zo ging er rond half drie het nodige siervuurwerk de lucht in bij het spelershotel van Oranje in Berlijn.

Nederland en Turkije nemen het zaterdagavond om 21:00 uur in het Olympiastadion in Berlijn tegen elkaar op in de kwartfinales van het EK voetbal. Oranje kan zich bij winst voor het eerst sinds 2004 weer plaatsen voor de halve finales van het eindtoernooi.

Bondscoach Ronald Koeman en Denzel Dumfries spraken zich vrijdag uit over de fanatieke fans van Turkije: "Dan worden ze vanzelf stil." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.