Terug

Volg Vandaag Inside

Meer duidelijkheid over afwezigheid Maatsen tegen Turkije: 'Hij heeft iets verkeerds gegeten'

EK voetbal

5 juli 2024, 19:51

De vader van Ian Maatsen heeft in de 538 Middagshow meer duidelijkheid gegeven over de afwezigheid van de linkervleugelverdediger bij Oranje in de kwartfinale van het EK tegen Turkije.

"Hij heeft iets verkeerds gegeten, dus kan gebeuren", reageert de vader van Maatsen. "Niet echt ziek, maar voor de zekerheid houden ze hem even buiten schot. Uit voorzorg nemen ze hem niet mee, ze willen voorkomen, als die een virus heeft en dat het dan overslaat op de rest."

Tot slot gaat de vader van Maatsen nog in op de transfer van zijn zoon naar Aston Villa. "Zeker blij mee. Een andere uitdaging en goed voor hem. Het is jammer dat het Dortmund niet is geworden, maar uiteindelijk gaat het om voetbal en hij moet verder natuurlijk", aldus de vader van Ian Maatsen.

Maatsen kwam dit EK nog niet in actie en wacht nog op zijn eerste interland.

Lag Ian Maatsen met een cocktail op de boot toen hij een belletje kreeg van Oranje? "Nee, nee, een watertje!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.