Terug

Volg Vandaag Inside

Peter Bosz verklaart: 'Joey Veerman heeft zichzelf te veel naar beneden gehaald'

EK voetbal

2 juli 2024, 15:14

Peter Bosz heeft zich dinsdagmiddag bij de persconferentie van PSV bij de aftrap van het nieuwe seizoen uitgelaten over de vorm van Joey Veerman bij Oranje. De oefenmeester is van mening dat de middenvelder zichzelf 'te veel naar beneden heeft gehaald'.

"Joey Veerman heeft zichzelf na de eerste groepswedstrijd van Oranje te veel naar beneden gehaald", zegt Bosz, geciteerd door De Telegraaf. "Hij was veel te kritisch op zichzelf. Zeker in de eerste helft heeft hij het niet zo slecht gedaan."

De middenvelder van PSV zei na de 2-1 winst tegen Polen het volgende over zijn spel: "Ik was de eerste helft veel te slordig. Ballen die ik tussen de linies wilde geven, bleven haken. Het was gewoon niet goed. Af en toe heb je zo'n wedstrijd. Ik weet niet waar het aan lag. Of het door de spanning of druk kwam? Ik heb geen idee."

Tijdens de persconferentie met Bosz ging het verder ook over de pijnlijke wissel van Veerman tegen Oostenrijk, waarin hij na een half uur werd gewisseld door bondscoach Ronald Koeman. "Natuurlijk ken ik de oorzaak. Maar het is niet om mij om dat te duiden", zei Bosz.

Bij Vandaag Inside Oranje gaf René van der Gijp afgelopen week zijn mening over het spel van Joey Veerman tegen Oostenrijk. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.