Terug

Volg Vandaag Inside

Henk Veerman: 'Als de bondscoach een grote jongen is om Joey er zo af te halen, dan...'

EK voetbal

1 juli 2024, 15:03

Robert Mühren en Henk Veerman hebben hun steun uitgesproken voor Joey Veerman (zie video hieronder). De middenvelder speelde vorige week geen goede wedstrijd tegen Oostenrijk, en werd nog in de eerste helft gewisseld door bondscoach Ronald Koeman.

Als het aan Mühren en Veerman ligt, staat Joey Veerman dinsdag tegen Roemenië ‘gewoon’ weer in de basis. “Als de bondscoach een grote jongen is om hem er zo af te halen, moet je hem nu ook weer opstellen”, zegt Veerman bij ESPN. “Klaar”, voegt Mühren daar kort en krachtig aan toe.

Het tweetal sprak kort met Veerman, na zijn vroege wissel tegen Oostenrijk. “Het was heel erg zuur. Hij moet snel weer uit dat dalletje kruipen. En dat kan hij.”

Bij Vandaag Inside Oranje gaf René van der Gijp afgelopen week zijn mening over het spel van Joey Veerman tegen Oostenrijk. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.