Terug

Volg Vandaag Inside

Morata kan spelen in EK-finale na vreemde botsing na halve finale

EK voetbal

10 juli 2024, 14:06

De Spaanse aanvoerder Álvaro Morata kan gewoon spelen in de finale van het EK voetbal, zondagavond in Berlijn. Bij een poging om de Spaanse spelers in hun feestvreugde na de zege op Frankrijk (2-1) te beschermen tegen een veldbetreder, raakte een uitglijdende beveiliger de spits op de enkel. Morata laat een dag later weten in orde te zijn.

"Ik ben helemaal oké", zei de 31-jarige aanvaller tegen verslaggevers bij het vertrek van de ploeg woensdag van München naar Donaueschingen, waar de Spanjaarden hun trainingskamp hebben.

Volgens Morata moet de beveiliger een gele kaart krijgen, zei hij met een knipoog. De aanvaller had duidelijk pijn na het incident, maar zal zijn ploeg zondag leiden in Berlijn, waar Oranje of Engeland de tegenstander is.

De Vandaag Inside Oranje-tafel blikte dinsdagavond terug op de halve finale tussen Frankrijk en Spanje. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.