Terug

Volg Vandaag Inside

Morata loopt na duel met Frankrijk mogelijk blessure op door uitglijdende beveiliger

EK voetbal

10 juli 2024, 09:25

Spanje is dinsdagavond na het bereiken van de EK-finale nog op een merkwaardige manier opgeschrikt door een mogelijke blessure voor aanvoerder Álvaro Morata.

Bij een poging om de Spaanse spelers in hun feestvreugde te beschermen tegen een veldbetreder, raakte een uitglijdende beveiliger de spits op de enkel. Op basis van de eerste reacties lijkt de schade echter mee te vallen.

Morata (31) trok na het incident een pijnlijk en verbouwereerd gezicht en hinkte weg. "Het was pijnlijk, maar ik denk niet dat het zo erg is", reageerde Morata's ploeggenoot Rodri. Bondscoach Luis de la Fuente verwachtte ook niet dat het incident ernstige gevolgen zou hebben voor zijn aanvoerder. "Maar dat moeten we morgen afwachten", zei hij dinsdagavond laat.

Spanje won met 2-1 van Frankrijk in de halve finale. Zondag in de finale is Engeland of Oranje de tegenstander.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.