Terug

Volg Vandaag Inside

'Je voelt je als volwassen man ook weleens in de hoek gezet door Louis van Gaal'

EK voetbal

26 juli 2024, 11:57

Met het EK achter de rug en de Olympische Spelen in Parijs in het vooruitzicht krijgt NOS-verslaggever Jeroen Stekelenburg in De Volkskrant zeven dilemma's voorgeschoteld. Eén daarvan luidt: "Ronald Koeman of Louis van Gaal?"

Stekelenburg antwoordt: "Ronald Koeman. Bij Louis van Gaal is er altijd reuring en polemiek. Hem interviewen – ik heb dat in zijn tijd als bondscoach tientallen keren gedaan – is natuurlijk veel spannender. Maar je voelt je als volwassen man ook weleens in de hoek gezet. Dat bedoelt hij waarschijnlijk niet zo kwaad, zo gaat hij nu eenmaal vaak met mensen om."

"Na zijn bondscoachschap heb ik nog weleens met hem gemaild," vervolgt de verslaggever. "Zijn reacties sloot hij altijd af met LVG."

Over Koeman zegt Stekelenburg: "Hij is supercorrect. Hij kan van zich afbijten, maar als je een vraag stelt, krijg je gewoon antwoord. Dat is waardevol. Na de 2-3 tegen Oostenrijk op het EK zei ik tegen hem dat het een wanvertoning was. Daar heb ik veel kritiek op gekregen, maar ik meende dat en dat gevoel zal bij veel kijkers hebben geleefd. Na die vraag hadden Koeman en ik ook een prettig gesprek."

Nico Dijkshoorn liet zich onlangs in Vandaag Inside Oranje uit over Jeroen Stekelenburg: "Hij is de ongekroonde malle Eppie van de sportverslaggeving." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.