Terug

Volg Vandaag Inside

Jan Joost van Gangelen over Memphis: 'Hij kan een beetje onze Van Basten worden van '88'

EK voetbal

12 juni 2024, 08:34

Jan Joost van Gangelen is onder de indruk van Memphis. Dat vertelde hij dinsdagavond aan tafel bij De Oranjezomer: "Hij kan een beetje onze Van Basten van '88 worden!"

Jan Joost denkt dat Memphis de meest fitte speler van de Oranje-selectie is: "Die oogt zó herboren! Hij is gewoon een nieuwe versie van zichzelf. Ook in interviews, en ik zag hem met die kindjes het veld oplopen. En een goeie haarband!"

"Hij is fit en hij gaat niet voor eigen succes," vervolgt de presentator van ESPN over Memphis. "Hij wilde nog weleens forceren, omdat hij bij zijn club niet speelde of net geblesseerd was geweest." Daar is volgens Jan Joost inmiddels geen sprake meer van: "Hij kan een beetje onze Van Basten worden van '88."

"Verder geen druk voor hem, hè," reageert Jack van Gelder. Jan Joost antwoordt: "Nee, maar dat vindt hij lekker, Jack! Dat vindt hij mooi, hij neemt het op z'n schouders. Grote leeuw op z'n rug; het boeit hem allemaal niks."

Jack van Gelder reageerde dinsdagavond op de sneer van Ronald Koeman richting FC Barcelona na het wegvallen van Frenkie de Jong: "Frenkie moet iets volwassener zijn!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.