Terug

Volg Vandaag Inside

‘Ten Hag wil Mazraoui naar Manchester United halen’

Buitenlands voetbal

22 juli 2024, 19:04

Erik ten Hag hoopt oude bekende Noussair Mazraoui naar Manchester United te halen. Dat meldt Florian Plettenberg van het Duitse Sky Sport maandag via X.

Ten Hag en Mazraoui kennen elkaar goed door hun gezamenlijke periode bij Ajax tussen 2018 en 2022. De rechtsback verruilde Ajax vervolgens voor Bayern München, waar hij mede door blessures niet altijd een basisplaats had.

Bayern is bereid om mee te werken aan een transfer, mits zij het juiste bedrag krijgen. Eerst zette de Duitse topclub in op 30 miljoen euro, maar dat bleek niet reëel. Daarom hebben zij nu ingezet op een transfersom tussen de 20 en 25 miljoen euro. Vijftien tot twintig miljoen euro wordt door Plettenberg echter als een realistischer bedrag voor Mazraoui gezien.

Mazraoui staat tot medio 2026 onder contract bij Bayern München en geniet momenteel ook interesse van West Ham United.

Valentijn Driessen sprak zich onlangs in Vandaag Inside Oranje uit over het Nederlands getint Manchester United onder leiding van Erik ten Hag: "Ik vind het belachelijk." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.