Terug

Volg Vandaag Inside

Erik ten Hag begint voorbereiding op nieuw seizoen Manchester United met nederlaag

Buitenlands voetbal

15 juli 2024, 20:10

Manchester United is de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen met een nederlaag. De formatie van trainer Erik ten Hag verloor in Noorwegen een oefenwedstrijd bij Rosenborg met 1-0.

Aanvaller Noah Holm tekende in de blessuretijd voor de treffer van de Noren, die op 1 april al aan de competitie begonnen. Ten Hag, die nog veel spelers miste, deed voor rust een beroep op een aantal bekende namen. Hij wisselde aan het begin van de tweede helft al zijn veldspelers, alleen keeper Radek Vitek bleef staan. Aankoop Joshua Zirkzee heeft nog vakantie na het EK voetbal met Oranje.

De 54-jarige Ten Hag verlengde twee weken geleden zijn contract bij United tot de zomer van 2026. Hij eindigde afgelopen seizoen met de ploeg op de teleurstellende achtste plaats in de competitie, maar veroverde wel de FA Cup.

Technische staf

Ten Hag heeft keeperstrainer Jelle ten Rouwelaar aan zijn technische staf toegevoegd. Onlangs haalde de trainer Ruud van Nistelrooij en René Hake al naar Manchester. Zij gaan als assistent-trainers aan de slag.

Valentijn Driessen sprak zich onlangs in Vandaag Inside Oranje uit over het Nederlands getinte Manchester United: "Ik vind het belachelijk." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.