Terug

Volg Vandaag Inside

'Ten Hag blijft aan als hoofdtrainer van Manchester United'

Buitenlands voetbal

11 juni 2024, 23:42

Erik ten Hag blijft aan als trainer van Manchester United, zo meldt onder meer The Athletic. Na een evaluatie aan het einde van het seizoen kwam de club tot het besluit de Nederlander in dienst te houden. Ten Hag heeft ingestemd met een langer verblijf op Old Trafford.

Ten Hag liet eerder nog weten dat hij niet weet niet of hij volgend seizoen nog trainer van Manchester United is. "Daar ga ik niet over", zei hij na de zege op landskampioen Manchester City (2-1) in de finale van de FA Cup. "Het enige wat ik kan doen, is mijn ploeg verder ontwikkelen. Dit is een project voor me. Ik kwam hier toen het een puinhoop was. Nu zijn we sterker, maar we zijn niet waar we willen zijn."

Valentijn Driessen voorspelde eerder in Vandaag Inside dat Erik ten Hag dit jaar weer thuis zou zitten. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.