Terug

Volg Vandaag Inside

Ronaldo doorbreekt grens van 1 miljard volgers op social media: 'Dit is meer dan een getal'

Buitenlands voetbal

13 sep 2024, 11:00

Cristiano Ronaldo heeft de grens van 1 miljard volgers op social media doorbroken. De 39-jarige Portugees, die tegenwoordig speelt voor Al-Nassr in Saudi-Arabië, vierde het feit op Instagram, X, Facebook en de Chinese app Kuaishou. "We hebben geschiedenis geschreven", schreef de vedette.

"1 miljard volgers. Dit is meer dan een getal. Het is een bewijs van onze gedeelde passie, gedrevenheid en liefde voor deze sport en daarbuiten", schreef Ronaldo. "Van de straten van Madeira tot de grootste podia ter wereld, heb ik altijd voor mijn familie en voor jou gespeeld, en nu zijn ​​we samen met een miljard mensen."

Ronaldo bedankte zijn community voor de steun door de jaren heen. "Jullie zijn er altijd bij geweest, bij de hoogte- en dieptepunten. Deze reis is onze reis en samen hebben we getoond dat er geen grenzen zijn in wat we kunnen bereiken. Dank voor het geloof in mij en de steun. Het beste moet nog komen, we blijven samen doorgaan, winnen en geschiedenis schrijven", aldus de oud-speler van onder meer Manchester United en Real Madrid.

Ronaldo tekende vorige week voor het 900e doelpunt uit zijn carrière. Hij maakte namens Portugal de 2-0 in de Nations League-wedstrijd tegen Kroatië. Van de 900 treffers vielen er 769 in clubverband.

René van der Gijp sprak zich onlangs in Vandaag Inside Oranje uit over de rol van Cristiano Ronaldo bij Portugal. "Dit kan niet meer." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.