Terug

Volg Vandaag Inside

René onder de indruk van Teun Koopmeiners: 'Hij heeft zich enorm ontwikkeld, dat is razend knap!'

Buitenlands voetbal

Gisteren, 16:46

René van der Gijp had dinsdagavond bij Vandaag Inside, na het Champions League-duel tussen Juventus en PSV (3-1), mooie woorden over voor Teun Koopmeiners. Zie video hierboven.

De middenvelder maakte deze zomer voor zo'n 52 miljoen euro de overstap van Atalanta Bergamo naar Juventus, en maakte tegen PSV indruk op René. "Die jongen heeft zich gewoon enorm ontwikkeld, dat is echt razend knap," aldus René. "Want Johan, hij liep bij AZ zes kilometer per wedstrijd en hij loopt er nu twaalf. Iedere aanval is hij in de zestien, niet normaal man!"

"Koopmeiners moet vanavond (dinsdagavond, red.) vier kilometer meer gelopen hebben dan Joey Veerman, dat kan niet anders," aldus René. Ook Johan was te spreken over de ontwikkeling van Koopmeiners: "Daar kijk ik van op hoor, dat is heel snel gegaan. En dat Atalanta is een goede opstapclub."

Joey Veerman

Over Joey Veerman was Johan minder positief. De middenvelder van PSV stond tijdens het duel met Juventus aan de basis van de derde tegentreffer, nadat hij onnodig balverlies leed op het middenveld: "Op een hoog niveau in Europa stelt Veerman altijd teleur," is Johan van mening. "Het blijft gewoon een speler voor de Eredivisie, dat doet hij goed."

Bekijk de uitspraken van René en Johan over Teun Koopmeiners en Joey Veerman in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.