Terug

Volg Vandaag Inside

PSV begint Champions League-seizoen met ruime nederlaag bij Juventus

PSV

17 sep 2024, 20:34

PSV heeft de eerste wedstrijd in de nieuwe Champions League ruim verloren. De Eindhovenaren waren kansloos bij Juventus, de Italiaanse nummer 3 van vorig seizoen. Het werd 3-1.

De jonge Turkse aanvaller Kenan Yildiz opende halverwege de eerste helft via de binnenkant van de paal de score. Kort daarna verdubbelde Weston McKennie van dichtbij de voorsprong (2-0). Joey Veerman stond in de beginfase van de tweede helft, met onnodig balverlies op het middenveld, aan de basis van de derde tegentreffer voor het elftal van trainer Peter Bosz. In blessuretijd scoorde invaller Ismael Saibari voor PSV.

PSV vervolgt de Champions League over twee weken met een thuiswedstrijd tegen Sporting Portugal.

Johan Derksen vertelde onlangs in Vandaag Inside dat hij niks in de transfer van Rick Karsdorp naar PSV ziet: "Blinde kip!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.