Terug

Volg Vandaag Inside

René concludeert: 'Matthijs de Ligt is een wildebras geworden!'

Buitenlands voetbal

3 sep 2024, 10:10

René van der Gijp heeft zich maandagavond bij Vandaag Inside kritisch uitgelaten over Matthijs de Ligt. De verdediger maakte deze transferperiode de overstap van Bayern München naar Manchester United en mocht tegen Liverpool voor het eerst in de basis beginnen.

Dat werd geen succes: Manchester United verloor de kraker op Old Trafford met 0-3. Over het optreden van Matthijs de Ligt zei René maandagavond: "Het is zo zonde voor die jongen. Het is een wildebras geworden!" De Ligt kreeg in de tweede helft een gele kaart na een forse overtreding op Luis Diaz.

"Als je dat vergelijkt met hoe hij speelde bij Ajax, dat we zaten te kijken tegen Tottenham Hotspur... Hoeveel overtredingen maakte hij? Hij maakte één overtreding per wedstrijd en bleef altijd op z'n voeten staan. En nu is hij een soort wildebras geworden," concludeerde René over De Ligt.

René liet zich bij De Oranjewinter al eerder kritisch uit over de Nederlandse verdediger: "Hij wil alleen maar in de duels komen!" Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.