Terug

Volg Vandaag Inside

Johan en Valentijn Driessen zijn lovend over Arne Slot: 'Hij wordt een sensatie bij Liverpool!'

Buitenlands voetbal

20 aug 2024, 11:40

Johan Derksen en Valentijn Driessen hebben in Vandaag Inside lovende woorden over voor Arne Slot en zijn ervan overtuigd dat de Nederlandse oefenmeester een sensatie zal worden bij Liverpool.

Slot heeft zaterdag zijn eerste wedstrijd in de Premier League gewonnen. Na een matige eerste helft nam Liverpool na rust afstand van Ipswich Town: 0-2. Valentijn ziet het wel goed komen met Slot bij de Engelse topclub: "Hij wordt een sensatie bij Liverpool. Het is een goede trainer, dat heeft hij hier wel laten zien."

Johan sluit zich bij de woorden van Valentijn aan: "Die jongen presenteert zich goed, blijft zichzelf, is rustig en beschaafd. Er is eigenlijk niets op hem aan te merken."

Johan Derksen sprak zich onlangs in Vandaag Inside ook lovend uit over Arne Slot bij Liverpool. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto Arne Slot: © Cody Froggatt/News Images via ZUMA Press Wire

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.