Terug

Volg Vandaag Inside

Erik ten Hag bevestigt aan te blijven als trainer van Manchester United

Buitenlands voetbal

16 juni 2024, 20:26

Erik ten Hag mag aanblijven als trainer van Manchester United. Dat bevestigt hij zondagavond bij NOS Studio Fußball.

Ten Hag was op vakantie op Ibiza, waar de clubleiding van Manchester United hem op kwam zoeken: "Ze stonden deze week ineens op de stoep en vertelden dat ze met graag met me verdergaan."

De leiding vertelde ook aan Ten Hag dat ze gesprekken hebben gevoerd met andere kandidaten: "Het is geen geheim dat ze met meerdere trainers gesproken hebben. In Nederland is dat not done, dat mag helemaal niet. In Engeland zijn de regels wat anders, maar uiteindelijk kwamen ze tot de conclusie dat ze de beste trainer hadden."

De partijen gaan zelfs in gesprek over een verlenging van het contract van Ten Hag: "We moeten nog wel tot overeenstemming komen. Dat is nog niet één, twee, drie gedaan, daar moeten we nog wel over spreken."

Valentijn Driessen had gedacht dat Erik ten Hag volgend seizoen zonder club zit, zo vertelde hij onlangs bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.