Terug

Volg Vandaag Inside

Derby Antwerp - Beerschot bij 4-0 gestaakt wegens vuurwerk

Buitenlands voetbal

29 sep 2024, 15:44

Dirk Kuijt ziet zijn zorgen bij Beerschot alleen maar groeien. De derby van Antwerpen werd zondag bij een 4-0-voorsprong voor Antwerp gestaakt nadat fans van Beerschot vuurwerk op het veld bleven gooien.

Beerschot speelde in de eerste speelronde van de Belgische Pro League nog gelijk tegen OH Leuven, maar verloor daarna zeven keer op rij.

Ook op De Bosuil speelde de ploeg van Kuijt een kansloze wedstrijd. Jacob Ondrejka opende op aangeven van Vincent Janssen de score in de 28e minuut. Tussen de 58e en de 62e minuut deden Tjaronn Chery en Janssen Antwerp uitlopen naar 4-0. Met name de twee treffers van de oud-NEC'er waren het aanzien meer dan waard.

Door Beerschotfans afgeschoten vuurpijlen zorgden ervoor dat het duel werd stilgelegd. Na terugkeer van de spelers duurde het niet lang voordat er weer met vuurwerk werd gegooid. Daarop werd het duel in de 77e minuut definitief gestaakt.

René van der Gijp had onlangs in Vandaag Inside een advies voor Dirk Kuijt: "Ik zou hem aanraden om..." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.