Terug

Volg Vandaag Inside

Dirk Kuyt leidt zesde nederlaag op rij met Beerschot en blijft onderaan staan

Buitenlands voetbal

15 sep 2024, 20:30

Dirk Kuyt heeft het met Beerschot moeilijk op het hoogste voetbalniveau in België. De oud-international verloor met zijn elftal voor de zesde keer op rij in de competitie. Charleroi was met 3-0 te sterk.

Beerschot staat met 1 punt uit zeven wedstrijden op de laatste plaats. Kuyt bezorgde Beerschot vorig seizoen, een klasse lager, de titel.

René van der Gijp had onlangs in Vandaag Inside een advies voor Dirk Kuijt: "Ik zou hem aanraden om..." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: David Catry/Isosport BRUGGE BELGIUM PUBLICATIONxNOTxINxBELxUKxUSA Copyright: xx 477374

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.