Terug

Volg Vandaag Inside

STVV vergroot problemen voor opnieuw verliezende Dirk Kuyt

Buitenlands voetbal

21 sep 2024, 18:07

Dirk Kuijt komt bij Beerschot steeds verder in de problemen. De Nederlandse trainer verloor voor de achtste keer op rij in de Belgische competitie. STVV zegevierde in Antwerpen met 3-0. Het gepromoveerde Beerschot heeft na negen duels pas 1 punt.

De Japanners Shogo Taniguchi en Ryotaro Ito scoorden allebei een keer voor STVV. Kuijt zag verder verdediger Hervé Matthys de bal in eigen doel werken.

Brian Plat speelde de eerste helft mee bij Beerschot. Dean Huiberts bleef op de reservebank zitten.

René van der Gijp had onlangs in Vandaag Inside een advies voor Dirk Kuijt: "Ik zou hem aanraden om..." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.