Terug

Volg Vandaag Inside

Arne Slot boekt eerste overwinning als trainer van Liverpool

Buitenlands voetbal

27 juli 2024, 09:46

Arne Slot heeft zijn eerste zege als trainer van Liverpool te pakken. The Reds zijn op dit moment op trainingskamp in Amerika en speelden daar een wedstrijd tegen Real Betis. In het Acrisure Stadium in Pittsburgh werd de Spaanse club verslagen met 1-0 door een doelpunt van Dominik Szoboszlai.

Bij het officieuze debuut van Slot ontbraken er nog meerdere topspelers, zoals Virgil van Dijk, Alisson Becker, Luis Diaz, Andy Robertson, Alexis Mac Allister, Trent Alexander-Arnold, Cody Gakpo, Darwin Núñez en Ryan Gravenberch. Zij ontbreken nog, omdat ze in actie kwamen tijdens het EK of de Copa América.

Slot was na afloop tevreden met het spel van zijn ploeg. "Ik denk dat er een paar positieve dingen waren en een paar dingen die we moeten verbeteren, het positieve is dat we geen doelpunt hebben tegen gekregen en denk dat we maar één grote kans hebben weggegeven. We hebben de wedstrijd goed gecontroleerd en tussendoor hebben we een paar goede aanvallen gehad waarbij we een paar kansen creëerden en een goed doelpunt maakten. Dat waren de positieve punten van de wedstrijd."

Tot slot blikt de voormalig trainer van Feyenoord en AZ in het algemeen kort terug op zijn officieuze debuut. "Als ik met een wedstrijd bezig ben let ik eigenlijk vooral op mijn spelers dus ik was me niet continu bewust van alle fans of het feit dat ik Liverpool aan het coachen was, maar natuurlijk was het een mooie ervaring om voor zoveel fans (bijna 70.000, red.) te spelen", aldus Slot.

Johan Derksen denkt dat Arne Slot ook bij Liverpool een sensatie wordt. Bij Vandaag Inside legde hij onlangs uit waarom. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.