Terug

Volg Vandaag Inside

Slot weet dat er werk aan de winkel is bij Liverpool: 'Staat vast dat we ons moeten verbeteren'

Buitenlands voetbal

21 juli 2024, 14:01

Arne Slot weet dat er nog genoeg moet gebeuren bij Liverpool voordat het nieuwe Premier League-seizoen begint. De voormalig trainer van Feyenoord verloor vrijdag zijn eerste oefenwedstrijd tegen Preston North End (1-0).

"We zijn pas twee weken onderweg, dus als het zo makkelijk was om al je ideeën in twee weken te brengen en uit te voeren, zou dat een ideale situatie zijn, maar zo werkt het niet", begint Slot in gesprek met de clubwebsite van The Reds. "Het staat vast dat we ons op een aantal gebieden moeten verbeteren. Dat gaat komen als we meer trainingssessies hebben gehad en als alle jongens meedoen."

Slot moest tijdens zijn eerste oefenduel veel spelers missen, die vanwege hun optreden tijdens het EK nog niet zijn aangesloten bij de selectie. Onder meer Oranje-internationals Virgil van Dijk, Ryan Gravenberch en Cody Gakpo ontbraken nog. "Als alle spelers terugkomen, denk ik dat de kwaliteit ook zeker een stuk omhoog zal gaan. Dat helpt ons om nog beter te spelen dan we tegen Preston North End deden."

Liverpool gaat in aanloop naar het nieuwe seizoen ook nog naar de Verenigde Staten. Daar zijn onder meer Manchester United en Arsenal de tegenstanders.

Jan Boskamp sprak zich onlangs uit over de nieuwe trainer van Feyenoord, Brian Priske: "Hoop dat we op dezelfde manier doorgaan als met Arne Slot." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.