Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Arne Slot geeft eerste interview als trainer van Liverpool

Buitenlands voetbal

19 juni 2024, 17:15

Arne Slot heeft woensdagmiddag zijn eerste grote interview als nieuwe trainer van Liverpool gegeven. De voormalig trainer van Feyenoord en AZ volgt de succesvolle trainer Jürgen Klopp op bij de topclub uit de Engelse Premier League.

Slot maakt zijn competitiedebuut als coach van Liverpool op zaterdag 17 augustus met een uitwedstrijd tegen promovendus Ipswich Town. De eerste thuiswedstrijd van de van Feyenoord overgekomen Slot op Anfield is op 24 augustus tegen Brentford.

(Tekst gaat verder onder de video.)

De overgang van assistent-trainer Sipke Hulshoff van Feyenoord naar Liverpool is formeel afgerond. De 49-jarige Hulshoff volgt Slot naar de Engelse club. Ook head of performance Ruben Peeters verruilt Rotterdam voor Liverpool.

Hulshoff was sinds de zomer van 2021 werkzaam bij Feyenoord, aanvankelijk als trainer van het beloftenelftal. Sinds medio 2022 was hij assistent van Slot. Deze functie combineerde hij tot voor kort met die van assistent-trainer bij Oranje. Hij stopte in mei bij de KNVB, waarschijnlijk omdat hij met Slot mee naar Liverpool wilde.

Johan Derksen sprak zich eerder bij Vandaag Inside uit over de overstap van Arne Slot naar Liverpool. Bekijk de reactie van Johan terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.