Terug

Volg Vandaag Inside

PSV bevestigt komst van Ryan Flamingo

PSV bevestigt komst van Ryan Flamingo

PSV

8 juli 2024, 09:14

Ryan Flamingo zet zijn voetballoopbaan voort bij PSV. De landskampioen neemt de 21-jarige centrale verdediger over van FC Utrecht, zo bevestigden beide clubs op hun sociale media. Flamingo tekent een contract tot de zomer van 2029 in Eindhoven.

Flamingo is de derde aanwinst voor PSV. Eerder werden Sergiño Dest, die al op huurbasis voor PSV uitkwam, en Couhaib Driouech vastgelegd.

De verdediger van Jong Oranje speelde afgelopen seizoen op huurbasis bij FC Utrecht, dat hem vervolgens voor bijna 3 miljoen euro definitief overnam van het Italiaanse Sassuolo. Utrecht verkoopt Flamingo nu met flinke winst door aan PSV. Het transferbedrag zou ongeveer 9 miljoen euro bedragen.

Foto: PSV Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.