Terug

Volg Vandaag Inside

PSV start voorbereiding met ruime nederlaag tegen Anderlecht

PSV

6 juli 2024, 17:21

Landskampioen PSV heeft bij de start van de voorbereiding op het nieuwe Eredivisieseizoen een ruime nederlaag geleden. De Belgische topclub Anderlecht was met 0-3 te sterk voor de ploeg van trainer Peter Bosz.

Bosz liet onder anderen de pas 15-jarige Fabian Merién beginnen. Hij werd omringd door ervaren spelers als Luuk de Jong en Guus Til. Na rust kwamen onder anderen Joël Drommel, Olivier Boscagli en Jordan Teze in de ploeg. Zaterdag 13 juli oefent PSV tegen Club Brugge.

Feyenoord

Feyenoord deed het beter dan PSV en versloeg FC Dordrecht met 4-0. Voor de Rotterdammers scoorden Calvin Stengs, Ayase Ueda, Bart Nieuwkoop en Ilias Sebaoui.

De nieuwe trainer Brian Priske had een basisplek ingeruimd voor onder anderen Jan Plug (19) en Antoni Milambo (19) en experimenteerde met een 3-4-3-formatie.

PSV'er Joey Veerman sprak zich onlangs voor de camera bij Noa Vahle uit over zijn vriendschap met ploeggenoot Jerdy Schouten: "Soms laat je elkaar even lekker lullen." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.