Terug

Volg Vandaag Inside

Noa Lang baalt van gefrustreerd gedrag na wissel: 'Ik ben vader, dit moet ik niet doen'

PSV

30 aug 2024, 15:39

Noa Lang schaamt zich voor zijn reactie na zijn wissel van afgelopen zaterdag in het uitduel van PSV met Almere City. "Hij gaf aan dat hij baalde van zijn gedrag en dat hij zich schaamde, omdat hij dacht dat hij dit achter zich had gelaten", vertelde trainer Peter Bosz tijdens een persconferentie voor het thuisduel van zondag met Go Ahead Eagles. "Hij zei dat hij vader en 25 was en dit niet meer moest doen. Dat was wat ik van hem wilde horen."

Lang schopte na zijn wissel tegen een microfoon en enkele bidons. Hij ontbreekt zondag tegen Go Ahead Eagles, maar dat heeft niets met zijn gedrag in Almere te maken. "Ik laat Noa niet spelen omdat hij vanaf het begin alles gespeeld heeft en behoorlijk hoog aan zijn belasting zit", zei Bosz. "Na de interlandperiode gaan we twee wedstrijden in de week spelen. Ik wil dat hij daar goed voorbereid aan de start komt."

Bosz verwacht dat Jerdy Schouten en Johan Bakayoko weer inzetbaar zijn voor het duel met de club uit Deventer. De coach weet nog niet of Olivier Boscagli zondag nog speler van PSV is. De verdediger wil graag naar Brighton & Hove Albion. "Maar dat is tot nu toe nog niet gebeurd. Als trainer hoop ik dat hij blijft", zei Bosz.

René van der Gijp had eerder in Vandaag Inside ook een welgemeend advies voor Noa Lang: "Als ik hem was…" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.