Terug

Volg Vandaag Inside

René in de bres voor Noa Lang: ‘Dit hoort bij hem…’

PSV

27 aug 2024, 12:20

René van der Gijp spreekt zich in Vandaag Inside uit over de gefrustreerde reactie van Noa Lang na zijn wissel in het duel met Almere City FC (1-7).

Lang reageerde zaterdag boos toen hij na een uur spelen naar de kant werd gehaald door trainer Peter Bosz. De PSV'er schopte eerst een microfoon achter het doel omver en trapte vervolgens tegen een krat met bidons aan.

Volgens René hoort dit gedrag bij Lang: "Bij iedere club zitten er wel een of twee die onaangepast gedrag vertonen. Ik denk dat je bij Noa Lang eerder moet denken: zou het wel goed gaan als hij het een half jaar niet doet. Dit hoort bij hem. Een ander doet het niet, hij wel."

"Ik geloof nog niet eens dat hij zo boos was over die wissel, maar hij is natuurlijk slecht uit die blessure gekomen", vervolgt René. "Hij raakt geen knikker en dat doet hem pijn. Het was natuurlijk als je heel eerlijk bent ook een transfer van niks van Club Brugge naar PSV. Hij had zich wel wat anders voorgesteld een jaar geleden."

René vindt overigens wel dat Lang nu uit moet gaan kijken: "Hij moet nu op gaan passen, want nog vier van die wedstrijden en nog vier keer een invalbeurt van Couhaib Driouech die scoort en hij is zijn plek kwijt."

René van der Gijp had eerder in Vandaag Inside ook een welgemeend advies voor Noa Lang: "Als ik hem was…" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.