Terug

Volg Vandaag Inside

Dest spreekt PSV-selectie toe: 'Laat die schaal in Eindhoven blijven'

PSV

4 aug 2024, 14:40

Door een langdurige knieblessure moet Sergiño Dest de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en PSV aan zich voorbij laten gaan, maar via een videoboodschap heeft hij zijn medespelers alvast heel veel succes gewenst.

"Yo boys, Sergiño hier”, begint Dest zijn videoboodschap op de socialmediakanalen van PSV. "Ik wil jullie succes wensen met de Johan Cruijff Schaal. Je weet het, win het. Laat die schaal hier in Eindhoven blijven. Ik zie jullie snel, succes!"

Dest liep in april een zware knieblessure op tijdens een training van de Eindhovenaren. De verdediger scheurde zijn kruisband en zal lange tijd langs de kant staan.

Landskampioen PSV en bekerwinnaar Feyenoord nemen het vanavond om 18.00 uur in het Philips-stadion tegen elkaar op.

Peter Bosz vertelde onlangs over het moment waarop Dest zijn PSV-teamgenoten vertelde over zijn blessure: "Daarna was er doodse stilte." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.