Terug

Volg Vandaag Inside

Wellenreuther krijgt voorkeur boven Bijlow onder de lat bij Feyenoord

Feyenoord

4 aug 2024, 16:58

Timon Wellenreuther begint het seizoen als eerste doelman van Feyenoord. Hij krijgt de voorkeur boven Justin Bijlow in de wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal.

De 28-jarige Wellenreuther verdedigde het doel van Feyenoord het afgelopen seizoen als Bijlow geblesseerd was.

Trainer Brian Priske mist de geblesseerden Gernot Trauner, Quilindschy Hartman, Gijs Smal en Julian Carranza in het Philips-stadion. Calvin Stengs is wel beschikbaar en heeft een basisplek. Ook Quinten Timber is weer fit, maar hij zit op de bank als het duel om 18.00 uur begint. De 20-jarige Gjivai Zechiël vormt een middenveld met Ramiz Zerrouki en Marcos López.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko en Nieuwkoop, Zerrouki, Zechiël en Lopez; Stengs, Giménez en Paixao.

Jack van Gelder vertelde vrijdagavond bij De Oranjezomer wie volgens hem de eerste doelman bij Feyenoord zou moeten worden. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.