Terug

Volg Vandaag Inside

'Ook Brian Priske in beeld als opvolger van Arne Slot bij Feyenoord'

Feyenoord

27 mei 2024, 09:10

Ook Brian Priske is in beeld om Arne Slot op te volgen als trainer bij Feyenoord. Dat melden Voetbal lnternational en het Algemeen Dagblad.

Andere namen die de afgelopen weken circuleerden zijn die van Nuri Sahin, Graham Potter en Dick Schreuder. Daar heeft nu ook Brian Priske, de Deense succestrainer van Sparta Praag, zich bijgevoegd. De Tsjechische club werd onder zijn leiding twee jaar op rij kampioen.

Het Deense medium Tipsbladet meldde zondag dat Priske dichtbij een overstap naar Feyenoord is. De trainer zelf wilde dat nieuws niet bevestigen of ontkennen. Navraag van Voetbal International bij Feyenoord leert dat het bericht niet wordt ontkend.

Arne Slot

Arne Slot is bij Liverpool de opvolger van Jürgen Klopp, die na negen jaar vertrekt. Hij is de eerste Nederlandse hoofdcoach bij de Engelse formatie. Hij begint in juli aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij de ploeg van landgenoten Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch.

Slot volgde drie jaar geleden Dick Advocaat op als hoofdtrainer van Feyenoord. Hij loodste de club uit Rotterdam tijdens zijn eerste seizoen naar de finale van de Conference League. Onder leiding van Slot werd Feyenoord vorig jaar kampioen en veroverde de club vorige maand de KNVB-beker.

Johan Derksen ziet in Dick Schreuder een geschikte opvolger van Arne Slot, zo vertelde hij onlangs bij Vandaag Inside. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.