Terug

Volg Vandaag Inside

'Feyenoord ontvangt verhoogd bod van Nottingham Forest op Santiago Giménez'

Feyenoord

21 aug 2024, 11:52

Feyenoord heeft een verhoogd bod ontvangen van Nottingham Forest op Santiago Giménez. Dat meldt transferspecialist Fabrizio Romano.

Feyenoord veegde deze week het openingsbod van 25 miljoen euro, inclusief bonussen, van tafel. De Rotterdammers zouden alleen mee willen werken aan een transfer van Giménez als het uitgaande transferrecord, dat nu op naam staat van Mats Wieffer (32 miljoen euro), wordt verbroken.

Het verhoogde bod van Nottingham Forest komt daarbij in de buurt. Volgens Fabrizio Romano heeft de Premier League-club nu in totaal dertig miljoen euro over voor de Feyenoord-spits.

Giménez speelde tot dusver 89 duels voor Feyenoord, waarin hij 53 keer scoorde en 13 assists gaf. Hij heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2027.

Valentijn Driessen reageerde maandagavond bij Vandaag Inside op de interesse van Nottingham in Giménez: "Hij is dolblij dat er iemand is gekomen." Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.