Terug

Volg Vandaag Inside

Justin Bijlow over eventuele transfer: 'Ik speel bij de mooiste club van de wereld'

Feyenoord

26 juli 2024, 16:17

Justin Bijlow is by far de langstzittende speler bij Feyenoord. In gesprek met ESPN reageert de doelman op de vraag of hij nooit het gevoel gehad heeft om een deurtje verder te kijken.

"Wat ik altijd gezegd heb: ik wil het hoogst haalbare halen. Dat is nu niet veranderd. Maar als dat niet zo is... ik speel bij de mooiste club van de wereld," antwoordt Bijlow." "Ik vind het geweldig hier. En als die kans ooit komt, dan moet het wel een mooie en een logische vervolgstap zijn. Ik ga Feyenoord niet zomaar verlaten. Dat heb ik altijd gezegd. Ik zit hier goed."

Zou Bijlow vertrekken bij Feyenoord als hij bij een topclub in Europa tweede keeper kan worden? "Goeie vraag. Op dit moment wil ik gewoon overal eerste keeper zijn. Maar je moet ook kijken naar de situatie bij een club: als de andere keeper uit z'n contract loopt, is het anders."

Casper van Eijck reageerde bij De Oranjezondag op de blessuregevoeligheid van Justin Bijlow. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.