Terug

Volg Vandaag Inside

Feyenoord haalt middenvelder Nadje uit Franse derde divisie

Feyenoord

14 juni 2024, 13:15

Feyenoord heeft Chris-Kévin Nadje vastgelegd. De 22-jarige middenvelder komt over van FC Versailles, dat speelt in de derde divisie in Frankrijk. Hij tekende in Rotterdam een contract tot de zomer van 2028.

"Het is een droom die uitkomt dat een grote club als Feyenoord zich voor me heeft gemeld" zei Nadje op de website van Feyenoord. "Het is natuurlijk een behoorlijke stap, maar ik ben er klaar voor om me in Rotterdam verder te ontwikkelen als voetballer. Het belangrijkste wat ik moet doen is hard werken en zorgen dat ik zo snel mogelijk aanhaak op het vereiste niveau. Ik kan niet wachten om mezelf hier te laten zien."

De in Frankrijk geboren Nadje speelde sinds vorige zomer bij FC Versailles. Bij de club van voormalig Oranje-international Jeremain Lens was hij afgelopen seizoen goed voor zeven doelpunten en twee assists. Hij maakte in maart zijn debuut voor het beloftenelftal van Ivoorkust.

Jan Joost van Gangelen vertelde dinsdag in De Oranjezomer dat hij blij is met het weghalen van de palen en netten in De Kuip: "De allerlaatste kans!" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Foto: Alize DALLY/SIPA/SIPA/2403231321

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.