Terug

Volg Vandaag Inside

Video: De ezels van Bas Nijhuis voorspellen de uitslag van Nederland - Polen

EK voetbal

14 juni 2024, 10:54

De ezels van Bas Nijhuis hebben vrijdagochtend in De 538 Ochtendshow op Radio 538 de uitslag voor de eerste EK-wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Polen voorspeld (zie video).

Bas vertelde eerder deze week in De 538 Ochtendshow al hoe de voorspellingen in z'n werk gaan: "Ik zet twee emmers neer. Op één staat het Nederlands elftal en op de andere Polen. Dan laten we de ezels los en gaan we kijken naar welke emmer ze toe lopen. We hebben weleens gehad dat ze met z'n drieën naar dezelfde bak liepen, en dan werd het ook nog 3-0 voor Nederland."

Bas heeft het gevoel dat zijn ezels nu ook weer goed in vorm zijn. "Ze staan echt te dringen. Ik heb ze op stal staan en ik heb echt het idee dat ze er dit jaar weer goed in zitten."

Vervolgens laat Bas de ezels los voor de voorspelling van aankomende zondag. "Memphis loopt voorop en gaat direct naar de bak van Nederland", begint de scheidsrechter over zijn ezel met een haarband. "Die is echt snel hoor. De tweede komt er achteraan en die gaat ook naar de bak van Nederland. De derde wil graag, maar die krijgt een trap van Memphis, dus dat betekent dat het 2-0 gaat worden voor Nederland."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.