Terug

Volg Vandaag Inside

Video: Weghorst pikt traantje weg in Johan Cruijff Arena: 'Dat is dan de emotie die loskomt'

Ajax

29 aug 2024, 16:26

Wout Weghorst is sinds vandaag officieel speler van Ajax. Tijdens zijn eerste officiële dag bij de Amsterdamse club in de Johan Cruijff ArenA samen met zijn kinderen, komt de nodige emotie los bij de 32-jarige spits.

"Als kleine jongen gingen we altijd op vakantie en dan reden we langs de ArenA", begint Weghorst over zijn emotie in een interview met Ajax. "En toevallig zei ik net tegen mijn kleine in de auto. Papa zei vroeger altijd: 'hier ga ik later voetballen'."

Weghorst heeft dus altijd als kleine jongen ervan gedroomd om speler van Ajax te worden. "Dat is dan ook een beetje de emotie die loskomt. Als kleine jongen, dat je dan hier nu zo staat en het veld oploopt met mijn eigen kinderen als speler van Ajax... Daar heeft die (jongere Weghorst, red.) zeker van gedroomd", aldus de nieuwe spits van de Amsterdammers in de onderstaande video.

Johan Derksen sprak woensdagavond in Vandaag Inside zijn voorkeur uit tussen Wout Weghorst en Brian Brobbey: "Daar heb je meer aan." Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.