Terug

Volg Vandaag Inside

'Je hebt meer aan Wout Weghorst dan aan Brian Brobbey'

Ajax

29 aug 2024, 09:47

Johan Derksen geeft in Vandaag Inside zijn mening dat Ajax op dit moment meer aan een spits als Wout Weghorst heeft dan aan Brian Brobbey. (Zie video hierboven.)

Wout Weghorst is nog altijd in afwachting van zijn transfer naar Ajax, maar trainer Francesco Farioli zei woensdag op de persconferentie al dat de spits heel veel kan toevoegen qua mentaliteit bij de Amsterdammers.

René van der Gijp sluit zich daar helemaal bij aan: "Weghorst is een winnaar!" Waarna Johan inhaakt: "Je hebt meer aan Weghorst dan aan Brian Brobbey. Dat vind ik een klutsvoetballer. Hij moet alles van de kluts hebben."

Johan Derksen liet zich dinsdagavond in Vandaag ook uit over de transferopties voor Ajax-speler Steven Bergwijn: "Turkije, Griekenland of de zandbak…" Bekijk het terug in de video hieronder.

Johan ziet drie transferopties voor Steven Bergwijn: ‘Turkije, Griekenland of de zandbak…’
1:02
Johan ziet drie transferopties voor Steven Bergwijn: ‘Turkije, Griekenland of de zandbak…’

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.