Terug

Volg Vandaag Inside

‘Olympique Lyon doet bod van 15 miljoen euro op Carlos Forbs’

Ajax

28 aug 2024, 20:24

Olympique Lyon heeft zich naar verluidt met een bod van 15 miljoen euro bij Ajax gemeld voor Carlos Forbs. Dat melden bronnen rondom de speler tegenover De Telegraaf na eerdere berichtgeving van het Franse L'Équipe.

Aangezien de transfermarkt in Frankrijk vrijdag al sluit, is er bij Olympique Lyon haast geboden. Ajax heeft het bod nog in beraad.

Forbs is een van de aankopen van Sven Mislintat en werd afgelopen zomer voor veertien miljoen euro overgenomen van Manchester City. De Ajacied kwam tot dusver 38 officiële duels in actie voor de hoofdmacht, waarin hij drie goals maakte en vijf assists gaf.

Johan Derksen zag dinsdagavond in Vandaag Inside drie transferopties voor Steven Bergwijn: "Turkije, Griekenland of de zandbak…" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.